Persreis ‘kastelen en landhuizen’ op Duivenvoorde

woensdag 30 augustus 2017
 • Internationale journalisten en bloggers brengen bezoek aan Duivenvoorde

  Op 29 en 30 augustus vond er een persreis langs Nederlandse kastelen en buitenplaatsen plaats. De persreis werd georganiseerd door het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en had als doel internationale journalisten en bloggers kennis te laten maken met de zogenaamde verhaallijn ‘kastelen en landhuizen’. Ook Kasteel Duivenvoorde werd aangedaan.

   

  Bezoek aan Duivenvoorde
  De persgroep, die bestond uit Duitse en Belgische journalisten en bloggers, had gedurende twee dagen een vol programma waarbij diverse kastelen en buitenplaatsen in Nederland werd aangedaan. Kasteel Duivenvoorde stond op dinsdag 29 augustus als eerste op het programma.

  De persgroep werd op deze zonnige dag hartelijk ontvangen door directeur van Duivenvoorde Annette de Vries. In de eeuwenoude Marotzaal stond een lunch voor de gasten klaar. Na de lunch werd de groep rondgeleid door het kasteel.

  Verhaallijn ‘kastelen en landhuizen’
  De persreis werd georganiseerd in het kader van de nieuwe verhaallijn ‘kastelen en landhuizen’, waar Duivenvoorde onderdeel van is, van HollandCity. Met HollandCity richt NBTC zich op activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland voor toeristen. Met de zogenaamde verhaallijnen worden verschillende plekken in Nederland binnen een thema met elkaar verbonden.

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina