Foto's Duivenvoorde door Sacha de Boer

donderdag 31 augustus 2017
 • Op een zonnige dag in juli verbleef fotografe en voormalig nieuwspresentatrice Sacha de Boer voor een fotoreportage 24 uur op Duivenvoorde. Zij maakte ter gelegenheid van de opening van Hof van Duivenvoorde foto’s van het kasteel en landgoed. Deze unieke foto's zijn als kaartenset te koop in de museumwinkel van Duivenvoorde.

  Officiële opening door Sacha de Boer
  Tijdens de opening van bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde presenteerde Sacha de Boer haar schitterende foto's. De foto's die op het landgoed gemaakt zijn, zijn allemaal in zwart-wit en doen in sommige gevallen (zoals onderstaande foto van de Magnoliabrug) bijna abstract aan. Toch zal de echte 'Duivenvoorde-kenner' de foto's wel herkennen.

  Unieke kaartenset
  De kaartenset met de prachtige foto's van het kasteel en landgoed is te koop in onze museumwinkel in de Hof van Duivenvoorde. De set van Bekking & Blitz bestaat uit 10 kaarten (2 x 5 ontwerpen) en kost €8,95. De kaartenset is alleen op Duivenvoorde verkrijgbaar.

  Foto: Magnoliabrug door Sacha de Boer

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina