Publieksopening Hof van Duivenvoorde

woensdag 12 juli 2017
  • Maanden is er gebouwd (en nog steeds) aan het bezoekerspaviljoen Hof van Duivenvoorde in de Leidse tuin. Het is een intensieve klus waar door alle betrokkenen met veel inzet en kwaliteit aan wordt gewerkt. De bouw vordert gestaag en het moment van aflevering komt steeds dichterbij.

    Feestelijke opening
    Dit moment mogen we natuurlijk niet zo maar voorbij laten gaan. De officiƫle opening van de Hof van Duivenvoorde vindt op vrijdagmiddag 8 september (voor genodigden) plaats. De publieksopening volgt in het Open Monumentenweekend op zaterdag 9 en zondag 10 september. Vanaf dat weekend bent u dus van harte welkom voor een kopje koffie, iets lekkers of gewoon een rustmomentje in de Leidse tuin!

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina