Voor de liefste papa

dinsdag 6 juni 2017
 • Origineel vaderdagcadeau
  Vaders mogen ook wel eens in het zonnetje gezet worden! Je vader verras je dit jaar met vaderdag met een super origineel en onvergetelijk cadeau: geef hem een dagje relaxen tijdens de Midzomerouderavond op Kasteel Duivenvoorde!

  Download hier de vaderdagbon, bestel je tickets en verras je vader met dit originele cadeau op vaderdag! Let op: de bon zelf is geen entreebewijs; alleen met tickets (die je hier in de webshop koopt of ter plekke aan de kassa) krijg je toegang tot het evenement.

  Relaxen op Duivenvoorde
  Op zaterdag 24 juni wordt traditioneel Midzomer gevierd en ook Kasteel Duivenvoorde viert die dag de zomer. Alle ouders worden verwelkomd in een gezellige, relaxte sfeer met verschillende activiteiten van straattheater, yogales, reuze bellen blazen, slow art, slow food en heerlijke wijn en bieren, tot liedjes bij het kampvuur van de snarenman. Iedereen die op zoek is naar ontspanning en activiteiten met (en soms even zonder) kinderen is van harte welkom!

  Meer over Midzomerouderavond en de ticketverkoop vind je hier.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina