Biologische groenten en fruit op het landgoed

maandag 5 juni 2017
 • Vers van het land
  Wist u dat er op Duivenvoorde regelmatig groente, fruit en kruiden uit eigen (kasteel)tuin wordt aangeboden? Op een kraampje nabij het parkeerterrein (voor de werkschuur) vindt u wekelijks lekkere biologische groente, fruit en kruiden. Momenteel ook regelmatig jonge plantjes, om thuis verder te laten groeien.

  Vergeten groenten
  Op het landgoed wordt veel groente en fruit geteeld. Zoals de vergeten groenten als meiknollen, pastinaken, aardperen en wortelpeterselie. Maar ook sla, andijvie, peultjes, prei, en fruit als appels en stoofperen. Vers uit eigen tuin en onbespoten. Wat er op de tafel ligt, verschilt per week en is afhankelijk van het seizoen.

  De kraam is meestal gevuld op dinsdag en donderdag, en voor de oogst wordt een kleine vergoeding gevraagd. Benieuwd? Kom eens een heerlijke zomerse wandeling maken op het landgoed en neem na afloop iets lekkers van de tafel/kar mee!

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina