Lidl Museumactie

woensdag 17 mei 2017
 • Let op: voor de actievoorwaarden van de Lidl Museumactie van 2018 kijkt u hier.

  Voor €1,- naar Kasteel Duivenvoorde
  Op 29 mei is de Lidl Museumactie weer van start gegaan! Doe mee aan de actie en bezoek tijdens de actieperiode voor slechts €1,- één van de 31 deelnemende musea en kastelen, waaronder Kasteel Duivenvoorde. 

  Hoe werkt het? 
  Bij een besteding van minimaal €10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij (gedurende 22-05-2017 t/m 04-06-2017) zich hier inschrijven voor deelname aan de Lidl Museumactie.

  U ontvangt dan een voucher waarmee u gedurende de actieperiode (29-05-2017 t/m 25-06-2017) voor slechts €1,- naar één van de deelnemende musea en kastelen kan.

  Deelnemende musea
  Kasteel Duivenvoorde is één van de deelnemende musea en kastelen. Dit jaar doen er maar liefst 31 musea mee aan de Lidl Museumactie. Kijk hier voor een overzicht van alle deelnemers.

  Lidl
  "Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we klanten om vaker naar het museum te gaan. Musea beheren ons cultureel en maatschappelijk erfgoed en zijn daarom van grote waarde. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk en laten we zien dat het een interessant en leuk dagje uit is voor jong en oud", aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

  Voor meer informatie kijkt u op www.lidl.nl.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina