Lidl Museumactie

woensdag 17 mei 2017
 • Op 29 mei gaat de Lidl Museumactie weer van start! Deelnemers aan de actie genieten van een museumbezoek voor slechts €1,- bij een van de deelnemende musea, waaronder Kasteel Duivenvoorde. Dit jaar doen maar liefst 31 verschillende musea verspreid over het land aan de Lidl Museumactie mee.

  Hoe werkt het? 
  Bij een besteding van minimaal €10,- aan boodschappen in een Lidl-filiaal in Nederland ontvangen klanten een code op hun kassabon. Hiermee kunnen zij (gedurende 22-05-2017 t/m 04-06-2017) zich op www.lidl.nl inschrijven voor deelname aan de Lidl Museumactie.

  De klant ontvangt dan een voucher waarmee hij/zij gedurende de actieperiode (29-05-2017 t/m 25-06-2017)voor slechts €1,- naar één van de deelnemende musea kan.

  Deelnemende musea
  Kasteel Duivenvoorde is één van de deelnemende musea. Enkele andere deelnemers zijn: Groninger Museum, Amsterdam Museum, Limburgs museum, Eindhoven Museum, Natuurhistorisch Museum Maastricht, Museum Het Valkhof, Maritiem Museum, Rijksmuseum volkenkunde, Afrika Museum, Rijksmuseum het Muiderslot, Slot Loevestein, Gevangenismuseum, Wereldmuseum Rotterdam, Thermenmuseum. Voor alle deelnemende musea kijkt u op www.lidl.nl.

  Lidl
  "Met de Lidl Museumactie zetten we Nederlandse musea op de kaart en stimuleren we klanten om vaker naar het museum te gaan. Musea beheren ons cultureel en maatschappelijk erfgoed en zijn daarom van grote waarde. Met deze actie maken we een museumbezoek voor een breed publiek toegankelijk en laten we zien dat het een interessant en leuk dagje uit is voor jong en oud", aldus Sanne Bogaarts, Manager Duurzaamheid van Lidl Nederland.

  Voor meer informatie kijkt u op www.lidl.nl.

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina