Nieuw: app voor Duivenvoorde

donderdag 6 april 2017
 • Sinds kort heeft Duivenvoorde een eigen app. De spiksplinternieuwe app die speciaal voor Duivenvoorde is ontwikkeld, biedt bezoekers de kans het kasteelpark op eigen gelegenheid te ontdekken en alles over het landgoed te weten te komen. De app werd gelanceerd in het openingsweekend van 8 en 9 april. 

  Drie themaroutes
  Ontdek landgoed Duivenvoorde met de Buiten op Duivenvoorde app. Deze gids staat het hele jaar door voor u klaar voor een rondwandeling door het bijzondere landschapspark. 

  In totaal verschijnen er drie themaroutes voor volwassenen. Vanaf 8 april is de eerste route, 'Verhalen', beschikbaar. U ontdekt op deze route onder meer het verhaal van het stationnetje Duivenvoorde, komt erachter waarom de Kettingbrug eigenlijk zo heet en achterhaalt de waarschijnlijke ligplaats van de ijskelder van Duivenvoorde. Later dit jaar worden ook de themaroutes 'Flora en Fauna' en 'Gebouwen' gelanceerd.

  Op pad met Ridder Jan
  Voor families is er het speciale familiespel. Onder begeleiding van Ridder Jan verkent u samen met uw (klein)kinderen het landgoed. Door spelletjes te doen en opdrachten uit te voeren ontdekken jullie meer over de bijzondere dieren, personen en gebouwen die er te vinden zijn en waren.

  De app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). 

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina