En het bezoekerspaviljoen heet...

woensdag 12 april 2017
 • Hof van Duivenvoorde!

  Het contract is ondertekend
  Op 11 april jl. vond de ondertekening van het huurcontract tussen directeur Annette de Vries van Stichting Duivenvoorde en eigenaren Raymond Talsma en Leon Harinck van Hof van Duivenvoorde BV plaats. Talsma en Harinck zijn goede bekenden van Duivenvoorde, omdat zij onder de naam House of Lords ook cateraar zijn op het kasteel. Beide partijen willen in gezamenlijkheid en met zorg werken aan de verdere ontwikkeling van Duivenvoorde tot een bijzondere en gastvrije plek waar de seizoenen in al hun veelkleurigheid kunnen worden beleefd. Een plek voor families, wandelaars en cultuurliefhebbers. 

  Hof van Duivenvoorde
  Hof van Duivenvoorde, zoals het bezoekerspaviljoen gaat heten, gaat in september open. Het restaurant zal voor het publiek geopend zijn van dinsdag t/m zondag van 10-17.30 uur.​ De kassa- en ontvangstfunctie van het kasteel en een museum- en landgoedwinkel zijn ook vanaf september in de Hof van Duivenvoorde te vinden.

     

  Bouw vordert gestaag
  De bouw is in volle gang. Er wordt hard gewerkt en inmiddels staat het skelet van het paviljoen al. En de pauw? Die blijft, zoals het een echte opzichter betaamt, alles keurig in de gaten houden. Hij neemt zijn taken erg serieus en zelfs als er niet gewerkt wordt, dan blijft hij netjes de wacht houden!  

      

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina