Laat de klokken weer huiselijk tikken!

donderdag 23 maart 2017
 • Nieuw project Restauratiefonds Duivenvoorde 

  Het wordt tijd..
  Lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan wanneer u Kasteel Duivenvoorde binnengaat, in zekere zin is dat ook zo. Iedere bezoeker zal in veel kamers een klok aantreffen. Of het nu een Boulleklok, penduleklok, Flötenuhr of een reisklok betreft, ze hebben een ding gemeen, ze staan allemaal stil.

  Klokken van alle tijden die al jarenlang hun eigen tijd aangeven; daar willen we iets aan doen. Het Restauratiefonds Duivenvoorde, dat al een aantal jaren voor ons van onschatbare waarde is, zal zich dit jaar richten op deze klokken met het project: laat de klokken weer huiselijk tikken. De hoop is dat ze straks allemaal zullen lopen, zodat het levendig getik weer kan klinken in het eeuwenoude kasteel dat graag met de tijd mee gaat.

  Laat de klokken weer huiselijk tikken!
  Meer weten over dit nieuwste project van het Restauratiefonds Duivenvoorde? Of uw steentje bijdragen aan dit project? U leest het hier.

  Bekijk hier de voorgaande projecten van het Restauratiefonds Duivenvoorde.

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina