Inschrijving workshop paasdecoreren door CupCakeCup winnares Isa geopend

woensdag 15 maart 2017
 • Op zondagmiddag 9 april komt winnares Isa van het populaire Zapp televisieprogramma CupCakeCup naar Duivenvoorde! In het Openingsweekend zal Isa tijdens twee workshops en een demonstratie laten zien hoe je de mooiste paasdecoraties maakt. Ze zal handige tips geven om met Pasen de mooiste paastaarten, koekjes en cupcakes op tafel te zetten. En natuurlijk mogen de kinderen met haar op de foto!

  13:00 - 14:00 uur: eerste workshop paasdecoreren - VOL
  14:30 - 15:30 uur: demonstratie en mogelijkheid tot foto's
  16:00 - 17:00 uur: tweede workshop paasdecoreren - VOL

  Let op: beide workshops zitten inmiddels vol en inschrijven kan niet meer. 

     

  Openingsweekend Duivenvoorde
  Na een lange wintersluiting zal Duivenvoorde in het weekend van 8 en 9 april feestelijk geopend worden voor het publiek. Dit gebeurt met een programma boordevol activiteiten voor jong en oud rondom de gloednieuwe tentoonstelling Seasons op Duivenvoorde! De opening staat in het teken van de Lente. Het kasteel is hele weekend te bezoeken tegen een gereduceerd tarief.

  Bekijk hier het hele programma.

      

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina