Kasteel Duivenvoorde genomineerd voor Beste Uitje 2017

zaterdag 18 februari 2017
 • Kasteel Duivenvoorde is genomineerd voor Beste Uitje 2017! Dat werd zaterdag 18 februari bekend gemaakt. Het Nederlands publiek bepaalt welke uitjes worden verkozen tot Beste Uitje van 2017. De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over 8 categorieën en per categorie is er in iedere provincie een winnaar. Ook is er per categorie een landelijke winnaar. Kasteel Duivenvoorde is genomineerd binnen de categorie Musea & Cultuur.

  Stem en win!
  Door te stemmen maakt u kans op één van deze mooie prijzen:
  - Een 7-daagse reis naar Curaçao voor 2 personen
  - Een jaar lang gratis tickets voor de beste Uitjes
  - 25 x hotelovernachting voor 2 personen ergens in Nederland

  Breng hier uw stem uit

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina