De laatste paal van het bezoekerspaviljoen

zondag 19 februari 2017
 • Laatste paal
  Het weer werkte zo goed mee dat we op 16 februari jl. in klein gezelschap vierden dat niet de eerste, maar de laatste paal voor het bezoekerspaviljoen de grond inging. Het markeert de start van de bouw van het paviljoen.

  Stevig fundament
  Het is een handeling die omgeven is met symboliek. Veel is er van het gebouw nog niet te zien en de palen zijn inmiddels onzichtbaar, maar het belang van een goed fundament is groot. Dat geldt voor het bezoekerspaviljoen als gebouw, maar ook voor Duivenvoorde. Het bezoekerspaviljoen is voor Duivenvoorde een fundament waarop we verder bouwen aan een toekomstbestendig Duivenvoorde. We gaan hiermee in vertrouwen de viering van het 800-jarig bestaan van Duivenvoorde in 2026 tegemoet.

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina