Kerstrondleidingen uitverkocht

woensdag 7 december 2016
 • Komend weekend wordt Duivenvoorde weer volledig omgetoverd tot een kerstsprookje. De speciale kerstrondleidingen zijn, voor beide dagen, inmiddels volledig uitverkocht. Voor de kerstmarkt zijn wel nog tickets beschikbaar.

  Op zaterdag 10 en zondag 11 december vindt op Kasteel Duivenvoorde het sfeervolle en authentieke kerstevenement Duivenvoorde in kerstsfeer plaats. Zowel het landgoed als het kasteel worden met prachtige kerstbomen en fonkelende kerstdecoraties omgetoverd tot een waar kerstsprookje met activiteiten voor jong en oud. 

  Rondleidingen uitverkocht
  Op beide dagen worden er rondleidingen door de prachtig gedecoreerde kasteelkamers verzorgd. Alle rondleidingen zijn inmiddels uitverkocht. Wel zijn er nog tickets beschikbaar voor de kerstmarkt buiten. Deze tickets geven eveneens toegang tot de benedenverdieping van het kasteel, waar u lekker kunt opwarmen en wat drinken. De tickets koopt u via onze webshop of ter plekke aan de kassa (let op: pinnen is niet mogelijk).

  Al tickets besteld?
  Heeft u al tickets voor de rondleiding en/of kerstmarkt besteld via onze webshop, maar nog geen e-mail ontvangen? Bij Hotmail- en Gmailaccounts kunnen deze tickets in uw ongewenste mail of spam terechtkomen. Houd dit dus in de gaten als u tickets via de webshop heeft besteld.

     

  Deel deze pagina