Een jaar vol mooie momenten op Duivenvoorde

vrijdag 16 december 2016
 • Met de jaarwisseling voor de deur blikken we terug op een jaar vol mooie momenten op Duivenvoorde: de succesvolle tentoonstelling Upstairs Downstairs, de nieuwe website, een zienderogen toenemend aantal parkwandelaars, de mooie geldprijs van de BankGiro Loterij, de eerste bewoners op de nieuwe monumentale buitenplaats Haagwijk, veel aandacht voor onze muurrestauratie-actie, spiksplinternieuwe gezinsrondleidingen, de opening van het Knippolderpad in de Duivenvoordecorridor, veel gelukkig getrouwde bruidsparen, de nieuw aangelegde kruidentuin, het eerste deel van de collectie online, een sfeervol ‘Duivenvoorde in kerstsfeer’ afgelopen weekend en als kers op de taart mochten we tijdens ons kerstevenement onze 12.000ste bezoeker dit jaar verwelkomen! 

  2016: een jaar om te koesteren. Maar met de realisatie van ons bezoekerspaviljoen in het vooruitzicht belooft 2017 minstens zo bijzonder te worden voor Duivenvoorde. We zijn benieuwd wat het nieuwe jaar nog meer in petto heeft.

       

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina