Update Bezoekerspaviljoen

vrijdag 4 november 2016
 • Aanbesteding gestart
  De aanbesteding voor de bouw van het Bezoekerspaviljoen Duivenvoorde is gestart! Het prachtige ontwerp van 70F architecture zal naar verwachting voor de zomer 2017 in de Leidse tuin worden gerealiseerd. Het is een gebouw dat als het ware meebeweegt met de dag en zich ’s avonds weer sluit. In alles zal het paviljoen kwaliteit uitstralen. De gevel bestaat uit fraai vergrijzend NobelWood. Het interieur en terras zullen gastvrijheid en warmte uitstralen.

  Gelegen in de luwte van de Leidse tuin op landgoed Duivenvoorde kan het publiek hier de seizoenen in al hun veelkleurigheid beleven: de ontluikende natuur in de lente, de eindeloosheid van zomeravonden, de kleurenpracht van de herfst en de ouderwetse en lichamelijke sensatie van de winter. Duivenvoorde biedt het allemaal.

  Hoe het paviljoen gaat heten, blijft nog even een verrassing. Houd onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

  De Vierkante Tafel
  Vorige week werd Duivenvoorde blij verrast met een mooi gebaar van ondernemersvereniging De Vierkante Tafel. De Stichting Duivenvoorde ontving namelijk een cheque voor het Bezoekerspaviljoen van Rob Lampo, voorzitter van de Voorschotense ondernemersvereniging. De cheque werd overhandigd aan Annette de Vries, directeur van de Stichting Duivenvoorde. Een geweldig genereus gebaar!

  Meer over het Bezoekerspaviljoen

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina