Feestelijke vrijwilligersavond Duivenvoorde

vrijdag 25 november 2016
 • Ze zijn er altijd, ze zetten zich het hele jaar door voor 100% in en ze zijn altijd enthousiast en professioneel: de vrijwilligers van Duivenvoorde. Wij zijn trots op onze vrijwilligers, en dat mogen ze best weten. Eens per jaar worden ze daarom in het zonnetje gezet tijdens de vrijwilligersavond.

  Grote verrassing
  De vrijwilligersavond vond afgelopen donderdagavond plaats, en traditioneel bleef de activiteit tot het laatste moment geheim. Het was dan ook een grote verrassing toen er een hysterische quizmaster met twee charmante assistenten binnenkwam. Het bleken de kasteelbeheerder en twee vaste medewerksters van Duivenvoorde te zijn, tot grote hilariteit van de vrijwilligers. Onder leiding van dit trio mochten de vrijwilligers in teams gaan strijden om een mooie prijs.

     

  Feestelijke avond
  Het was een geweldige avond vol gezelligheid, hapjes en drankjes, muziek, leuke weetjes en grappige foto’s. En net als vorig jaar waren de ontvangst, bediening en catering in handen van de vaste medewerkers van Duivenvoorde. De rollen waren dus even omgedraaid en de vrijwilligers werden volledig in de watten gelegd.

  Het werd, mede dankzij de quizmaster en zijn voltallige assistenten, een feestelijke avond. En Team Schelfhout: van harte gefeliciteerd met het winnen van de quiz!

     

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina