Duivenvoorde in Kerstsfeer

donderdag 3 november 2016
  • Hoewel de kerstboomverkoop dit jaar al op 3 december start, komt kasteel Duivenvoorde in het weekend van 10 en 11 december pas echt in kerstsfeer. Het is dan een feest om je door de prachtig versierde vertrekken door een gids te laten rondleiden. Voor jong en oud worden binnen en buiten activiteiten georganiseerd.

    Buiten het kasteel is rondom een verlichte kerstboom de kleinschalige kerstmarkt weer uitgebreid met enkele chalets waar ambachtelijke en regionale producten te koop zijn. Na een wandeling door het park kan men genieten van wat Museum Catering te bieden heeft. Zangkoren en muzikanten zullen het geheel opluisteren. Openingstijden zijn op beide dagen van 12.00-17.00 uur.

    Meer info & kaartverkoop Duivenvoorde in Kerstsfeer  

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina