Sinterklaas op Duivenvoorde

maandag 10 oktober 2016
 • Over een paar weken komen Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten alweer naar Nederland. Wist u dat hij vorig jaar op Kasteel Duivenvoorde op bezoek is geweest?Ze vermaakten zich uitstekend in het eeuwenoude kasteel in Voorschoten. Het was een onvergetelijke dag, getuige de schitterende foto’s!

      

  Sint op Verzoek
  Sint op Verzoek is onderdeel van Muziekvereniging Laurentius Voorschoten. De Sinterklaas en Zwarte Pieten zijn te boeken voor o.a. intochten, bedrijfsfeesten, scholen, winkelcentra, verenigingen en huisbezoeken in Voorschoten. De opbrengst van de activiteiten komt geheel ten goede aan Muziekvereniging Laurentius. Meer informatie leest u op de website of Facebookpagina van Sint op Verzoek.

     

  Foto's: PhotoJK

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina