Kinderen maken grootste natuurvlog ooit

donderdag 20 oktober 2016 - de eerste vloggerswandeling in Nationaal Park Hollandse Duinen
 •  

  Hoe maak je een goeie vlog? Wat kan je allemaal filmen in het Nationaal Park Hollandse Duinen? Dat kan je ontdekken op vrijdag 21 en zaterdag 29 oktober.

  Kindercorrespondent Tako Rietveld, bekend van het Jeugdjournaal, maakt samen met kinderen, boswachters en een echte cameraploeg het grootste duinvlog ooit. Met elkaar gaan we de duinen in waar Tako je alle tips en trucs leert over vloggen. Vervolgens gaan we op jacht naar geocaches en kom je zo op bijzondere plekken, waar de boswachters je alles over de natuur vertellen. Alle deelnemers worden geïnterviewd en schitteren in het grootste natuurvlog. Natuurlijk kan en mag je al je vragen stellen aan Tako en de boswachters. LET OP: er is beperkt plaats voor deze unieke activiteit.

  Het Nationaal Park Hollandse Duinen is een nieuw nationaal park in oprichting. Landgoed Duivenvoorde ligt middenin dit schitterende kustgebied. Hollandse Duinen is genomineerd voor de wedstrijd ‘Mooiste natuurgebied van Nederland’.  

  Meedoen? Geef je op!
  We hebben beperkte plekken te verdelen. Geef je op via info@nationaalparkhollandseduinen.nl ovv grootste natuurvlog en de datum dat je mee wilt doen.

  Details
  Wanneer: Vrijdag 21 oktober
  Wie: Kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar
  Tijd: 10.00 uur en 14.00 uur.
  Waar: duingebied Meijendel bij Wassenaar. De exacte locatie krijg je door als je je aanmeldt.

  Wanneer: Zaterdag 29 oktober
  Wie: Kinderen en jongeren tussen 8 en 16 jaar
  Tijd: 10.00 uur en 14.00 uur.
  Waar: Van Dixhoorndriehoek, Hoek van Holland. De exacte locatie krijg je door als je je aanmeldt.

  Benodigdheden: een opgeladen telefoon of kleine camera om zelf te vloggen, een goed humeur, goede schoenen en kleding die vies mag worden. Er is gratis parkeergelegenheid en horeca om je ouders bij onder te brengen. Wij zorgen voor de GPS’en, drinken en snacks. Uiteraard wordt deze activiteit begeleid door de boswachters en vrijwilligers van de terreinbeheerders Zuid-Hollands Landschap, Dunea en Staatsbosbeheer.

  Deel deze pagina