Cheque Vierkante Tafel voor Bezoekerspaviljoen Duivenvoorde

zondag 30 oktober 2016
  • Afgelopen vrijdag 28 oktober heeft de Stichting Duivenvoorde een cheque ontvangen voor de bouw van het Bezoekerspaviljoen. De cheque werd overhandigd door Rob Lampo, voorzitter van de ondernemersvereniging De Vierkante Tafel uit Voorschoten, aan Annette de Vries, directeur van de Stichting Duivenvoorde.

    De cheque is bedoeld voor de realisatie van het Bezoekerspaviljoen. Het paviljoen zal volgens planning in de zomer van 2017 in de Leidse tuin van het landgoed geopend worden en krijgt diverse functies: publieksontvangst (kaartverkoop, informatie), landgoed- en museumwinkel en horecavoorziening.

    De Vierkante Tafel is een kleine en overzichtelijke ondernemersvereniging met als doel om door middel van persoonlijk contact de zakelijke banden tussen de leden te versterken en daar waar mogelijk elkaar te intro­duceren en/of opdrachten te gunnen. Daarnaast wil de vereniging ook iets bijdragen aan de gemeenschap, aldus Lampo. Annette de Vries is blij met het bedrag, “Het paviljoen moet een sleutelrol in de ambitie van Duivenvoorde om een geliefde pleisterplaats te worden gaan vervullen”.

    Deel deze pagina