Schelfhout op nieuwe Rembrandtkaart?

woensdag 28 september 2016
 • Aankoop Duivenvoorde maakt kans om voorkant nieuwe Rembrandtkaart te sieren

  De Vereniging Rembrandt laat jaarlijks het publiek stemmen op de meest favoriete, door de Vereniging Rembrandt gesteunde, museale aankopen van het afgelopen jaar. De winnende aankoop wordt afgebeeld op de voorkant van de Rembrandtkaart (de ledenpas van de Vereniging Rembrandt).

  Inmiddels hebben meer dan 1000 leden van de Vereniging Rembrandt gestemd voor dé aankoop van 2015 en is er een tussenstand bekend. Onze aankoop 'Schaatsers bij een Hollandse stad' van Andreas Schelfhout (1857) staat in de top vijf en maakt dus kans op uitverkiezing!

  Maak het verschil
  Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete museale aankoop van het afgelopen jaar. Stemmen kan nog tot eind oktober. Vindt u ook dat de Schelfhout het verdient om te worden verkozen tot aankoop van het jaar? Elke stem kan het verschil maken!

  Breng hier uw stem uit

  Deel deze pagina