Standhouders kerstfair Duivenvoorde gezocht

woensdag 10 augustus 2016
 • Het duurt nog even, maar deze winter zullen landgoed en kasteel Duivenvoorde weer volledig in kerstsferen worden gehuld. Achter de schermen worden alweer de eerste voorbereidingen getroffen voor dit meest sfeervolle en winterse evenement van het jaar op Duivenvoorde.

  Voor onze kerstfair, op 10 en 11 december, zijn er nog een aantal houten chalets vrij. Zou u graag deel willen uitmaken van deze kleinschalige en knusse markt, waarbij authenticiteit en kwaliteit centraal staan? En uw producten willen verkopen met op de achtergrond fonkelende kerstbomen, vrolijke kerstdeuntjes, een knisperend kampvuur en de geur van heerlijke kerstversnaperingen? We streven naar een gevarieerd aanbod aan standhouders en hebben nog enkele plekken vrij.

  Informatie
  De houten chalets zijn iets anders dan op onderstaande foto’s: de nieuwe chalets hebben een grotere opening en grotere toonbank (ca. 60 x 270 cm). Voor meer informatie kunt u contact op met Merel Ijsbrandy (activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071-5623783).

     

   

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina