Duivenvoorde op Instagram

woensdag 22 juni 2016
  • Kasteel Duivenvoorde
    Sinds kort is Duivenvoorde, behalve op Facebook, Twitter en LinkedIn, ook te vinden op Instagram! Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vindt u het leuk om regelmatig met mooie foto's een kijkje in de keuken van het historische kasteel te krijgen? Bijvoorbeeld met afbeeldingen van de eeuwenoude kunstcollectie, het karakteristieke kasteel, bijzondere evenementen of juist van verborgen plekjes in de kasteeltuinen? Volg Kasteel Duivenvoorde dan op Instagram voor een uniek kijkje achter de schermen.


    Kruidentuin van Duivenvoorde
    Naast ons algemene Instagramaccount heeft nu ook de kruidentuin van Duivenvoorde een eigen account. Voor schitterende foto’s van deze kruidentuin in de Leidse tuin volgt u Hortus Conclusus Herbacea.

    Deel deze pagina