Zomerse picknick tijdens Dag van het Kasteel

woensdag 4 mei 2016
 • Traditioneel wordt op tweede pinksterdag de Dag van het kasteel gevierd. Een landelijk evenement waarbij vele landgoederen en buitenplaatsen in heel Nederland toegankelijk zijn voor het publiek. Ook Kasteel Duivenvoorde opent op maandag 16 mei zijn poorten en organiseert net als vorig jaar een zomerse publiekspicknick in de kasteeltuinen!

  Het ultieme zomergevoel
  Neem een plaid mee of gebruik het kleed uit de mand, zoek een plekje in de zon en geniet van de heerlijke streekproducten uit een luxe picknickmand van onze vaste cateraar House of Lords. Het ultieme zomergevoel!

       

  Rijkelijk gevulde picknickmand
  Wat er allemaal in de mand zit? Heel veel lekkers! O.a. een fles witte wijn, vers geperste sinaasappelsap, wraps met geroosterde groenten, pesto en mozzarella, diverse sandwiches, taboulé salade met kip en aubergine, een fruitspies, carrotcake en zoute kaasstengels. En tegen een meerprijs van €4,95 kan de fles wijn voor u ook nog vervangen worden voor een fles prosecco (dan graag even aangeven bij de reservering).

  Bestellen
  Tot en met donderdag 12 mei kunt u de rijk gevulde picknickmand bestellen bij House of Lords. Deze mand kunt u op de dag zelf in het kasteel afhalen. De mand is volledig uitgerust met disposable borden, bestek, picknick-kleed, glazen en bekers. Voor families met kinderen kunnen wij de picknickmanden uitbreiden met o.a. extra sap, snoepgroenten en groenten chips.

  De picknickmand kost €34,50 (voor 2 personen). Uitbreiding €12,50 per kind (alleen in combinatie met een volwassen picknickmand). Bestellen kan via sales@houseoflords.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u bellen naar 070-2055355.

  Meer over de Dag van het kasteel op Duivenvoorde

  Deel deze pagina