Vacature Reserveringen & Sales

woensdag 25 mei 2016
 • LET OP: VACATURE INMIDDELS GESLOTEN

  Duivenvoorde in Voorschoten is op zoek naar een energieke en commerciële medewerk(st)er Reserveringen & Sales.

  De medewerk(st)er Reserveringen & Sales behandelt reserveringsaanvragen op het gebied van zakelijke & leisure groepsreserveringen. Dit betreft zowel de reserveringen van zalen op het kasteel, communicatie met de geselecteerde cateraars en alles wat er verder bij komt kijken. Daarnaast voert de medewerk(st)er detailbesprekingen dan wel geeft een rondleiding aan (potentiële) klanten & bruidsparen die een boeking hebben en/of willen maken.

  Tevens communiceert de medewerk(st)er een aantal keer per jaar met potentiële klanten (nog te ontwikkelen klantenbestand) van Kasteel Duivenvoorde middels zelf geïnitieerde commerciële (acquisitie) acties.

  Voor het complete functieprofiel van de vacature zie het pdf-bestand hier rechts.

  Sollicitatieprocedure

  Ben jij positief ingesteld, enthousiast en energiek, commercieel en doelgericht en houd je van een uitdaging en wil jij net dat stapje extra doen? Dan ontvangen wij graag je CV met pasfoto en motivatie per e-mail t.a.v. Anne-Mieke van den Hoeven. LET OP: VACATURE GESLOTEN

  Deel deze pagina