Geslaagde Dag van het kasteel

zondag 22 mei 2016
 • Afgelopen maandag 16 mei, tweede pinksterdag, was het de Dag van het kasteel. Een landelijk en jaarlijks terugkerend evenement waarbij vele landgoederen en buitenplaatsen in heel Nederland toegankelijk waren voor het publiek. Ook Kasteel Duivenvoorde opende zijn poorten voor het publiek en mocht vele enthousiaste bezoekers ontvangen. Het was een drukke en geslaagde dag op het adellijk landgoed in Voorschoten!

  De dag van het kasteel werd ’s ochtends feestelijk geopend op Kasteel Duivenvoorde. Hier was veel belangstelling voor. Ook de rest van de dag was het een drukte van belang op het eeuwenoude landgoed. Niet alleen de nieuwe tentoonstelling ‘Upstairs, Downstairs' trok veel belangstelling; ook voor de middeleeuwse muziek door Datura, de spannende verhalen van Leontine Hoogeweegen en de vele buitenspelletjes in de tuinen was veel aandacht.

  Wilt u nog even nagenieten van deze dag? Bekijk dan hieronder het filmpje (door Jacques van Herten, Midvliet TV) of de foto’s voor een impressie van de geslaagde dag.

   

             

         

   

  Terug naar nieuws

  Deel deze pagina