Voorschotenloop groot succes

woensdag 23 maart 2016
  • Afgelopen zondag 20 maart vond de Voorschotenloop plaats. Een hardloopwedstrijd georganiseerd door Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten ’97. De loop van Voorschoten, die deel uitmaakt van het Zorg en Zekerheidcircuit, werd dit jaar voor de 21ste keer georganiseerd. De loop was met in totaal meer dan 1600 deelnemers een groot succes!

    De Voorschotenloop was voor het hele gezin; zo deden er ruim 400 kinderen mee aan o.a. de gezinsloop. En aan de afstanden van 5 km, 10 km en 10 EM (Engelse Mijlen) deden meer dan 1200 enthousiaste hardlopers mee. Het parcours van de laatste afstand ging deels over het landgoed van Duivenvoorde. En dat leverde bijzondere plaatjes op! Bekijk hier alle foto’s die tijdens de Voorschotenloop gemaakt zijn.

     

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina