Voorbereidingen bezoekerspaviljoen in volle gang

zaterdag 26 maart 2016
  • De voorbereidingen voor het nieuwe bezoekerspaviljoen in de Leidse tuin op landgoed Duivenvoorde zijn in volle gang. Dit paviljoen zal de functies publieksontvangst, landgoed- en museumwinkel en horeca in zich verenigingen. Mirte Schot van Pingo Projecten is aangesteld als projectleider en wordt hierbij gesteund door een brede projectgroep vanuit Duivenvoorde. Bas ten Brinke van 70f architecture maakt een voorlopig en definitief ontwerp, met het beeldkwaliteitsplan uit het bestemmingsplan en het schetsontwerp van HL Design als vertrekpunt. Ook zijn de voor vergunningverlening benodigde onderzoeken in gang gezet. Verder is Stichting Duivenvoorde bezig met de selectie van een ondernemer, die samen met haar het avontuur wil aangaan. Als straks alle draden bijeenkomen, dan staat niks de realisatie van deze lang gekoesterde wens meer in de weg!

    Meer over de plannen van het bezoekerspaviljoen op Duivenvoorde leest u hier

       

    Terug naar nieuws 

    Deel deze pagina