Haagwijk krijgt nieuwe bewoners

zondag 27 maart 2016
  • Na de snelle verkoop van bouwkavels op Buitenplaats Haagwijk vorig jaar, zullen de eerste bewoners binnenkort al arriveren. Op boskavel 6 werd de aanbestedingsfase namelijk al snel omgezet naar een bouwfase. De tijd van eerste paal, de eerste steen en het gebruikelijke pannenbier is voorbij. Deze zomer al kunnen de eerste bewoners de monumentale buitenplaats als hun habitat ervaren.

    Het uitgangspunt van het ontwerp van architect eigen huis was het bijzondere boslandschap en zijn landerijen. Het huis past met zijn houten gevel- en dakafwerking op natuurlijke wijze in deze bosachtige omgeving. De woning is zeer duurzaam door o.a. een warmtepomp, goede isolatie, 3-laagse beglazing en onderhoudsarme materialen. Eigentijds wonen met hoogwaardige architectuur midden in de natuur op eenĀ  historisch landgoed wordt nu realiteit.

    Terug naar nieuws

    Deel deze pagina