Kastelen Zomertour

vrijdag 10 juli 2015 Kastelen Zomertour 2015
 • In Nederland en België zijn meer dan 700 kastelen. Slechts vijftien daarvan zijn de ‘topkastelen’. Hebt u deze al eens bezocht? Tijdens de Kastelen Zomertour krijgt u de kans, en kunt u ook nog profiteren van een mooie kortingsactie!

  Zomertour

  In de maanden juni, juli en augustus is het weer de Kastelen Zomertour. De vijftien populairste kastelen van Nederland en België doen hieraan mee, waaronder Kasteel Duivenvoorde. Tijdens deze periode worden er leuke evenementen en activiteiten voor jong en oud georganiseerd. En wanneer u één van deze kastelen bezoekt, krijgt u op vertoon van uw entreebewijs 25% korting op uw bezoek aan de overige veertien kastelen!

  De deelnemende kastelen zijn: Muiderslot, Kasteel Duivenvoorde, Kasteel De Haar, Slot Zuylen, Slot Loevestein, De Menkemaborg, Kasteel Cannenburch, Kasteel Amerongen, Kasteel Doorwerth, Huis Bergh, Kasteel Heeswijk, Kasteel Hoensbroek, Gravensteen, Kasteel van Gaasbeek en Kasteel Alden Biesen.

  Voor meer informatie kijkt u op www.topkastelen.com.

  Deel deze pagina