Openhaardhout

 • Het gehele jaar door verkopen wij haardhout uit eigen bossen. Dit is in twee soorten te koop:

  - Gekloofd eiken- en beukenhout in ‘kachelformaat’, zeer goed brandhout. Prijs: € 75,00 per m3
  - Stammetjes van ca. 1 m lengte met een doorsnede van 10-30 cm. Deze zijn afkomstig van essen en elzen uit de hakhoutpercelen. Deze stammetjes dient u zelf nog in stukken te zagen (en soms te kloven). Prijs: € 40,00 per m3

  Let wel; niet al het hout is droog en stookrijp. Afhankelijk van de houtsoort dient het over het algemeen nog een tijd te drogen. Essenhout is bijvoorbeeld gelijk te stoken, maar vers eikenhout dient bij voorkeur twee jaar te drogen. Soms vellen wij bomen die al een tijd dood waren en dus op stam zijn gedroogd. Er is dus veel variatie.

     

  Voor al het hout geldt: zelf komen afhalen (Laan van Duivenvoorde 1, Voorschoten). Hoeveelheden minder dan 1 m3 zijn zonder afspraak af te halen. Voor het afhalen van een hoeveelheid van meer dan enkele kruiwagens verzoeken wij u graag telefonisch een afspraak te maken.

  Het is eventueel mogelijk om een aanhanger te lenen. Daarvoor verzoeken wij u een (afgeschermde) kopie van uw rijbewijs mee te nemen (of via de app kopie-id een kopie te appen) en een witte kentekenplaat mee te nemen.

  Deel deze pagina

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren terecht bij de terreinopzichter Dick de Vlieger (06 11126939 of d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl).