Kerstbomenverkoop

Vanaf 1 december op landgoed Duivenvoorde
 • Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van zelfgekweekte kerstbomen op het landgoed. De verkoop start dit jaar op dinsdag 1 december. Ook verkopen wij schitterende sparren afkomstig van andere landgoederen; vers gezaagd of met kluit.

  Informatie m.b.t. RIVM-richtlijnen tijdens de kerstboomverkoop:
  De verkoop van kerstbomen gaat ook dit jaar weer van start, en wel op dinsdag 1 december. Om drukte te voorkomen willen wij u ten stelligste vragen om bij voorkeur op een doordeweekse dag te komen. En, hoewel wij terdege beseffen dat het een leuk gezinsuitje is, komt u alstublieft alleen. Reserveren is niet nodig.

  Met kluit of gezaagd
  Voor een mooie Fijnspar, Nordmann, Servische spar of Blauwspar kunt u op Duivenvoorde terecht. Ook hulst, maretak en ander kerstgroen uit eigen park is per bosje verkrijgbaar. Als u wilt mag u de boom zelf uitgraven; leuk voor kinderen! Spades en kruiwagens zijn op het landgoed aanwezig. Neem wel zelf handschoenen en eventueel laarzen mee. Daarnaast hebben wij ook mooie volle, grote bomen met gezaagde voet die dus niet uitgegraven hoeven te worden.

  Beter voor het milieu
  Wij bieden de mogelijkheid om de boom (met kluit) na kerst weer terug te brengen. Deze wordt dan door ons terug in de tuin gezet, milieubewust en hiermee levert u een kleine bijdrage aan de instandhouding van het landgoed. Dientengevolge staan er in de tuin een behoorlijk aantal ‘gerecyclede’ kerstbomen, divers in formaat en voorkomen.

  Praktische informatie

  Openingstijden
  De kerstboomverkoop start op dinsdag 1 december. Op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur in de morgen en zaterdag/zondags vanaf 10.00 uur. De tuin is niet verlicht dus bij avondschemer/donker (16.30u) is er geen verkoop meer. De verkoop loopt t/m zondag 20 december.

  De prijzen van de bomen variëren tussen de 10 en 50 euro. Betaal bij voorkeur met pin en kom zoveel als mogelijk alleen.

  Bereikbaarheid
  U kunt parkeren op het daarvoor bestemde parkeerterrein; aan het einde van de lange oprijlaan van Duivenvoorde. Eenmaal op het landgoed, voorbij de parkeerplaats, vindt u de kerstboomverkoop in de tuin net over de hoge brug rechts.

   Voor meer informatie kunt u terecht bij de landgoedopzichter dhr. D. de Vlieger,  d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl of 06 111 26 939 (tijdens kantooruren).

  Deel deze pagina