Kerst op Duivenvoorde

Tijdens de decembermaand is er van alles te beleven op Duivenvoorde.

Kerstbomen verkoop

Vanaf 1 december

Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed. Zelf gekweekt, dus kakelvers. Ook verkopen wij prachtige Nordmann sparren in diverse hoogtes, gezaagd.

Het is grotendeels ‘kweek van het landgoed’ die u zelf moet uitgraven en na de feestdagen weer aan ons kunt terugbrengen; duurzaam en vriendelijk voor de natuur. Daarnaast kunt u terecht voor prachtige zelfgemaakte kerstkransen, maretak en ander kerstgroen.

De kerstboomverkoop start op 1 december.

Dagelijks geopend tussen 09.30 – 16.30 uur

Lichtjes rondleiding

7, 9, 10 en 11 december

Vanaf 7 december is Duivenvoorde geheel in kerstsferen. Tijdens de speciale en beroemde Lichtjesrondleidingen, op 7, 9, 10 en 11 december, wordt u meegenomen door het kasteel gehuld in kerstdecoratie en honderden lichtjes.

Tickets voor de romantische en warme lichtjesrondleidingen zijn nu te boeken via onderstaande link. Wees er snel bij.

Bloeiend Duivenvoorde

Nog te zien tot en met 18 december

Dit jaar staat Duivenvoorde in het teken van bloemen, een Bloeiend Duivenvoorde. Duivenvoorde sluit daarmee aan bij het 200-jarig bestaan van het Mauritshuis. Duivenvoorde haakt daarop in en toont vele hoogtepunten uit de bibliotheek, met boeken over de natuur, tuinkunst, bloemen, vlinders, vogels en kruiden.

De tentoonstelling Bloeiend Duivenvoorde vertelt het verhaal van Johan Steengracht van Oostcapelle, de eerste directeur van het Mauritshuis, aan de hand van brieven, tekeningen en zijn grote verzameling boeken over het Mauritshuis. Daaronder de allereerste catalogus van het museum, door Steengracht zelf geschreven, en vele gravures van de toenmalige schilderijencollectie.

Winkelwagen
Scroll naar boven