“Bezoekers kunnen hier genieten van de rust en heerlijk eten en drinken”

Exploitant Leon Harinck over het bezoekerspaviljoen
 • Sinds april dit jaar is Leon Harinck met zijn compagnon Raymond Talsma de eigenaar van Hof van Duivenvoorde. Het paviljoen opent in september en dus zijn de voorbereidingen voor Leon in volle gang: “Omdat ik voornamelijk in de keuken sta, ben ik al volop aan het voorproeven van de mooie en lokale gerechten die op de kaart van Hof van Duivenvoorde komen te staan!”

  House of Lords
  Leon is geen onbekende van Duivenvoorde. Enthousiast vertelt hij: “Samen met mijn compagnon Raymond Talsma run ik House of Lords catering in Voorschoten. Kasteel Duivenvoorde is voor ons één van de belangrijkste locaties waar we al vele mooie diners en bruiloften hebben mogen verzorgen.”

  Vers uit de natuur
  Leon woont in het Westland, maar komt oorspronkelijk uit Goes. “Van jongs af aan ben ik opgegroeid met mosselen, zeekraal en mooie producten, vers uit de natuur. In het Hof zullen we ook met lokale producten werken. We zijn inmiddels al druk bezig met alle voorbereidingen, zodat we er in september volledig klaar voor zijn. Omdat ik voornamelijk in de keuken zal staan ben ik volop aan het voorproeven van de mooie lokale gerechten die op de kaart komen.”

     

  Tussen de bloemen en fruitbomen
  Met het Hof van Duivenvoorde willen Leon en Raymond bezoekers laten genieten van de rust en heerlijk eten en drinken. Leon: “De ligging van het Hof van Duivenvoorde is bijzonder; heerlijk op het terras midden tussen de bloemen en fruitbomen, genieten van de rust en natuur. Daarnaast voelt het echt als onze woonkamer, gemoedelijk, gezellig en een heerlijk thuiskomen. Wel met respect naar het landgoed, waardoor je middels kleine aspecten de historie en schoonheid van het landgoed terug ziet in het hof.”

  Spelen in de boomgaard
  Leon ziet het als een uitdaging om iedereen zich straks thuis te laten voelen bij het Hof van Duivenvoorde. “Het complete plaatje moet kloppen; het eten, het interieur, het gastheerschap en de sfeer. Een mooi vol terras, kinderen spelend in de boomgaard, en bezoekers genietend van het kasteel en de tuinen. Zo zie ik het voor me.” Met een knipoog: “Als mensen het bij het Hof van Duivenvoorde zo geweldig vinden dat ze er graag 100 km voor omrijden, dan is het project voor mij persoonlijk geslaagd!”

  Lees hier over de architect
  Lees hier over de bouwkundig specialist
  Lees hier over de directievoerder
  Lees hier over de opdrachtgever
  Lees hier over de exploitant (Raymond Talsma)

  Terug naar blog

  Deel deze pagina