Vrolijke familievoorstelling op Kasteel Duivenvoorde

 • Figaro voor families
  Zondag 11 juni speelt een klein opera gezelschap op Kasteel Duivenvoorde een feestelijke mini-vertolking van de wereldberoemde Le Nozze di Figaro van Mozart. De eigenlijk ondeugende maar wel lange voorstelling is een korte en vrolijke versie voor jong en oud geworden.

  Vrolijke muziek en vermakelijke verhalen 
  In deze vrolijke familie-opera over een Italiaanse bruiloft met veel obstakels nemen sopraan Johannette Zomer en bas-bariton Frans Fiselier de vele rollen samen voor hun rekening. Zij worden bijgestaan door verhaalverteller Peter Lusse, die het publiek – groot en klein – uitstekend weet te vermaken met de Nederlandse tekst van cabaretier Ivo de Wijs.

  Het grote orkest bestaat ditmaal uit één pianoforte; vakkundig bespeeld door Roele Kok. Zo wordt een wereldberoemde opera bruiloft opeens een komisch muzikaal intermezzo op de zondagmiddag.

  Praktische informatie en kaarten
  Meer informatie over deze Figaro ‘light’ leest u hier. Op deze pagina (rechtsboven in de webshop) koopt u ook alvast uw kaarten. Wees er op tijd bij, want op = op. Verzeker u van een enerverende zondagmiddag met een verrassend slot voor het hele gezin!

  Terug naar blog

  Deel deze pagina