Digigids voor het kasteelpark

Gratis app voor bezoekers: buiten op Duivenvoorde
 • Op pad met je eigen gids
  Bijna niemand gaat tegenwoordig meer de deur uit zonder smartphone. Eén van de mogelijkheden die je dan hebt is, als je de nieuwe app Buiten op Duivenvoorde hebt gedownload, dat je je tijdens een wandeling in het kasteelpark kunt laten informeren over bijzondere plekken. Je hebt dan je eigen gids bij je!

  Familiespel en verhalenroute
  Hij is geduldig, heeft een helpfunctie voor uitleg, een prettige stem en een duidelijke plattegrond met zwarte voetjes die aangeven waar je je bevindt. Hij bevat ook een familiespel en een verhalenroute. Bij negen foto’s krijg je een schat aan informatie. Als introductie vertelt directeur van Duivenvoorde Annette de Vries over de geschiedenis van het landgoed Duivenvoorde.

  De seizoenen optimaal beleven
  In het menu is verder alle praktische informatie over tentoonstellingen, activiteiten en de voortgang van het bezoekerspaviljoen te vinden. De tentoonstelling Seasons op Duivenvoorde, die tot 29 oktober te bezoeken is, krijgt met deze app meerwaarde. De seizoenen zijn zowel binnen als buiten optimaal te beleven. Iedereen op pad dus met deze gids en vooral ook niet vergeten om je heen te kijken. 

  Meer over de app leest u hierDe app is gratis te downloaden en is beschikbaar voor Android en iOS (Apple). 

  Terug naar blog

  Deel deze pagina