“Een bouwkundig interessant ontwerp op een unieke locatie”

Bouwkundig specialist Joeri Koehof over het Bezoekerspaviljoen
 • De bouwkundig specialist binnen het project rondom het bezoekerspaviljoen is Joeri Koehof, BIM (Bouw Informatie Model) Program Manager bij Van Den Berg Groep. Joeri: “Tijdens de uitvoering van het project zal ik mij bezighouden met de uitvoeringstechnische zaken, waaronder kwaliteitscontroles en het op locatie oplossen van knelpunten.”

  Uitdagingen en knopen
  Joeri heeft een ruime ervaring in het identificeren en oplossen van problemen, het overzien van complexe processen en het managen van deadlines. Hij is gewend om te presteren in uitdagende omgevingen. Toch kent ook dit project nog uitdagingen voor hem: “In het ontwerp zitten een aantal interessante bouwkundige knopen, maar deze details geven het plan de kwaliteit.”

  Rijke historie
  Als enthousiaste bouwkundige heeft Joeri een fascinatie voor (ge)bouwen. Hij heeft als bouwkundig specialist al veel opdrachten uitgevoerd. Toch is dit een bijzonder project voor hem. Joeri: “Het project is bijzonder omdat er op deze unieke locatie een bouwkundig interessant ontwerp gerealiseerd wordt in een monumentale omgeving. Het bezoekerspaviljoen zal een plek worden waar mensen kunnen ontspannen en genieten van de rijke historie van Duivenvoorde.”

  Terug naar blog

   

  Deel deze pagina