Parkrondleidingen

 • Seizoensrondleidingen 
  Het kasteelpark is als een groene oase midden in de drukke Randstad en is erg geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers. Wilt u graag meer weten over de achtergrond van het kasteelpark? Of over de boeiende, eeuwenoude geschiedenis van het adellijk landgoed? Of juist over de bijzondere flora en fauna in het park?

  Laat u dan rondleiden door onze eigen deskundige parkgidsen; zij vertellen u alles over de kasteeltuin van Duivenvoorde. Laat u verwonderen door al het moois dat het park rijk is en geniet van de rust die er heerst. Als u geluk heeft ziet u misschien wel enkele prachtige vogels of zeldzame plantensoorten!

  De seizoensrondleidingen worden vier keer per jaar georganiseerd. Deelname kost €2,50 p.p. Voor meer informatie kijkt u hier.

  Groepsrondleiding 
  Wilt u zich graag met een groep rond laten leiden door het park? Dat is uiteraard ook mogelijk. Voor een rondleiding van maximaal 20 en minimaal 6 personen betaalt u €50,-. Hiervoor dient gereserveerd te worden; dit kan bij heer D. de Vlieger (06-111 26 939 of landgoed@kasteelduivenvoorde.nl). 

  Rondleidingen IVN
  Ook vinden er regelmatig door het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) georganiseerde rondleidingen op het landgoed plaats. Deze worden begeleid door een natuurgids en hebben meestal een seizoensthema. Voor de actuele agenda kijkt u op de website van IVN.

   

  Deel deze pagina
Contact

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

T: 071-561 99 24
E: landgoed@kasteelduivenvoorde.nl