Openingstijden en tarieven

Landgoed Duivenvoorde
 • Openingstijden

  Het park is het gehele jaar open van 08.00 uur tot zonsondergang (uiterlijk 19.30 uur). 

  Let op: Honden zijn vanwege het kwetsbare karakter van het landgoed niet toegestaan. Ook drones zijn op het hele landgoed niet toegestaan. 

  Tarieven

  Los wandelticket (Kinderen t/m 12 jaar gratis)                € 1,50
  Wandeljaarkaart*                                                            € 20,00 

  *1 jaar geldig vanaf datum van aankoop, geldig voor het inwonend gezin

  Tickets kopen
  Zowel losse wandeltickets als de wandeljaarkaarten koopt u in de ticketautomaat. Deze staat iets voorbij het parkeerterrein, naast de ingang van de Leidse tuin. Heeft u al een geldig toegangsbewijs voor het museum? Dan mag u gratis het park in. De Museumkaart is niet geldig als wandelticket. Met de aankoop van een wandelticket of een wandeljaarkaart draagt u bij aan het kostbare onderhoud van het landgoed.

  Als gevolg van alle coronamaatregelen is het ook voor Duivenvoorde een zware tijd. Met de aankoop van een wandelticket of -jaarkaart steunt u Duivenvoorde en draagt u bij aan de instandhouding van het landgoed.
  Jaarwandelkaart

  Wandelaars op het landgoed van Kasteel Duivenvoorde kunnen een doorlopende wandelkaart kopen die vanaf uitgifte een jaar geldig is. De wandelkaart kunt u kopen bij de ticketautomaat naast de ingang van de Leidse tuin. De datum van de aankoop wordt op het ticket geprint. 

  Voor meer informatie over de jaarwandelkaart kunt u terecht bij de terreinopzichter de heer D. de Vlieger (d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl).

  Let op: de jaarwandelkaart is niet geldig tijden de volgende evenementen: Dag van het Kasteel, Halloween, Open Monumentenweekend, Kerst op Duivenvoorde.

  Route

  Vind hieronder eenvoudig uw route met Google Maps.

   


  Aansprakelijkheid
  Duivenvoorde is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen tijdens uw bezoek aan het kasteel.

  Commerciële activiteiten
  Het park is opengesteld, maar is geen openbaar terrein. Dat betekent dat het niet is toegestaan om zonder schriftelijke toestemming commerciële activiteiten (als professionele fotoreportages, georganiseerde rondleidingen of cursussen) te organiseren op het landgoed.

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl