Openingstijden en tarieven

Landgoed Duivenvoorde
 • Openingstijden
  Het park is het gehele jaar open van 08.00 uur tot zonsondergang (uiterlijk 19.30 uur). 

  Let op: Honden zijn vanwege het kwetsbare karakter van het landgoed niet toegestaan. Ook drones zijn op het hele landgoed niet toegestaan.

  Tarieven
  Tickets voor het park kosten €1,- p.p. en koopt u in de automaat. Deze staat iets voorbij het parkeerterrein, naast de ingang van de Leidse tuin. Dit bewijs geeft ook toegang tot het naburige Koninklijk landgoed De Horsten.

  Heeft u al een geldig toegangsbewijs voor het museum? Dan mag u gratis het park in.

  Jaarwandelkaart
  Wandelaars op het landgoed van Duivenvoorde kunnen een doorlopende wandelkaart kopen die het hele kalenderjaar geldig is voor het hele gezin. Deze wandelkaart is tevens geldig voor het Koninklijk landgoed De Horsten. De kosten van een dergelijke jaarkaart zijn €16,- en voor 65+'ers €8,-. Meer informatie leest u hier

  Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur terecht bij de terreinopzichter de heer D. de Vlieger (d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl ).

  Commerciële activiteiten
  Het park is opengesteld, maar is geen openbaar terrein. Dat betekent dat het niet is toegestaan om zonder schriftelijke toestemming commerciële activiteiten (als professionele fotoreportages, georganiseerde rondleidingen of cursussen) te organiseren op het landgoed. 

  Route
  Vind hieronder eenvoudig uw route met Google Maps.

   

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl