Openingstijden en tarieven

Wintersluiting t/m 8 april 2020
 • Openingstijden kasteelmuseum

  Vanwege de wintersluiting is het kasteel van 28 oktober 2019 t/m 8 april 2020 gesloten. Reguliere rondleidingen door het kasteel kunt u weer volgen vanaf 9 april 2020. Informatie over de data en tijden van de rondleidingen volgt nog. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

  U kunt het kasteel en de tentoonstelling, tijdens het museumseizoen*, bezoeken met een rondleiding. Vrij rondlopen door het kasteel is, behalve tijdens evenementen en speciale openingsdagen, niet mogelijk.

  De rondleidingen*:
  - reguliere rondleidingen vinden dagelijks plaats op verschillende tijden;
  - speciale familierondleidingen in de mei- en zomervakantie (vooraf reserveren in de webshop);
  - speciale vakantiepas-kinderrondleidingen in de zomervakantie;
  groepsrondleidingen op afspraak zijn mogelijk.

  *Rondleidingen zijn alleen tijdens het museumseizoen: 9 april t/m 27 oktober 2020. Voor huwelijken, bruidsreportages, diners en recepties is het kasteel wel het hele jaar beschikbaar.

  U wordt vriendelijk verzocht tassen en rugzakken groter dan A4 in één van onze gratis lockers in de kasteel- en landgoedwinkel op te bergen.

  Tickets & tarieven

  Tarieven 2020

  Volgt nog. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

  * Alleen gratis toegang met uw museumkaart indien u deze fysiek bij zich heeft om te laten scannen.
  ** Tijdens evenementen op Duivenvoorde gelden er aangepaste tarieven en kunt u geen gebruik maken van een Museum- of andere kortingskaart. Kijk voor de geldende tarieven op de betreffende pagina van het evenement.

  Tickets bestellen
  U kunt het kasteel en de tentoonstelling alleen bezoeken met een rondleiding. Uw tickets koopt u eenvoudig vooraf in onze webshop. Dat kan tot uiterlijk 13:00 uur op de dag zelf. Het is ook mogelijk tickets in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen, maar hier zijn slechts enkele tickets per rondleiding beschikbaar en u loopt dan het risico dat de gewenste rondleiding al vol zit.

  Aan het reserveren van tickets via onze webshop zijn servicekosten verbonden (€ 1,50 per transactie) voor de administratieve afhandeling en het betalingsverkeer. Let op: eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen.

   

  Toegankelijkheid mindervaliden

  Kasteel Duivenvoorde is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen die zeer slecht ter been zijn. Het kasteel is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Lees hier meer. 

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl