Openingstijden en tarieven

 • Openingstijden kasteelmuseum

  Kasteel Duivenvoorde is op dit moment in winterslaap. Exclusieve groepsrondleidingen binnen en/of buitenzijn op aanvraag.

  Het nieuwe museumseizoen begint eind maart. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws rondom onze opening.  

  Voor huwelijken, bruidsreportages, diners en recepties is het kasteel wel het hele jaar beschikbaar.

  Tickets & tarieven 

  Tickets kopen

  Via de webshop
  Het is verplicht om vooraf uw ticket via de webshop aan te schaffen. Dit kan tot uiterlijk een dag van tevoren. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het kasteel. Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post.

  Aan de kassa
  Het is niet mogelijk tickets aan de kassa in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen.

  Tarieven reguliere rondleidingen *

  Ticketprijs webshop

  Kind 0 t/m 4 jaar**                        € gratis  
  Kind 5 t/m 17 jaar                          € 6,50  
  Volwassenen                                  € 13,50 
  MK / ICOM / Ver. Rembrandt        € gratis 
  Uitstapje naar keuze                       € gratis 

  * Tijdens evenementen gelden er aangepaste tarieven. Kijk voor de geldende tarieven op de betreffende pagina van het evenement.

  ** De reguliere rondleidingen zijn niet geschikt voor kinderen tot zes jaar. Wilt u toch met uw kind het kasteel bezoeken? Kom dan naar onze evenementen zoals de Dag van het Kasteel, Halloween of het Open Monumentenweekend.

  Museumkaart
  Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot de reguliere rondleidingen en de historische parkrondleidingen. Bij evenementen met aangepaste tarieven en tijdens groepsrondleidingen kunt u hier dus geen gebruik van maken.
  N.B.: bezoekers die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze – om welke reden dan ook – niet ter plekke kunnen tonen, hebben geen recht op gratis toegang. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd. Het is ook niet mogelijk om achteraf te restitueren.

  Tassen
  Paraplu’s, tassen groter dan A4 en rugzakken mogen niet mee het kasteel in. Het is niet mogelijk uw tassen af te geven. Bezoekers die zich hier niet aan houden moeten wij helaas de toegang tot het kasteel weigeren.

  Disclaimer
  Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen. Bij transactie en bezoek zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Aansprakelijkheid
  Duivenvoorde is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen tijdens uw bezoek aan het kasteel.

   

  Toegankelijkheid mindervaliden

  Kasteel Duivenvoorde is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen die zeer slecht ter been zijn. Het kasteel is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Lees hier meer. 

   

  Video

  Neem alvast een kijkje in het historische kasteel!

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl