Openingstijden en tarieven

 • In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus wordt de opening van het museumseizoen op Kasteel Duivenvoorde tot nader te bepalen datum uitgesteld. Het park blijft wel open.

   

  Openingstijden kasteelmuseum

  Tot nader order is het kasteelmuseum gesloten voor het publiek. Zodra het weer mogelijk is kunt u het kasteel bezoeken met een rondleiding (donderdag t/m zondag om 12:00 en 14:00 uur). Vrij rondlopen door het kasteel is, met uitzondering van enkele evenementen, niet mogelijk.

  - reguliere kasteelrondleidingen: iedere donderdag t/m zondag om 12:00 uur en 14:00 uur;
  - exclusieve groepsrondleidingen: dinsdag t/m zondag op aanvraag;
  - speciale familierondleidingen: 's ochtends in de mei- en zomervakantie.

  Rondleidingen zijn alleen mogelijk tijdens het museumseizoen t/m 25 oktober 2020. Voor huwelijken, bruidsreportages, diners en recepties is het kasteel wel het hele jaar beschikbaar.

  Tickets & tarieven 

  Tickets kopen

  Via de webshop
  Om zeker te zijn van uw deelname aan de rondleiding koopt u uw tickets eenvoudig vooraf in onze webshop. Dit kan tot uiterlijk 11:00 uur op de dag zelf. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het kasteel. Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post.

  Aan de kassa
  Het is ook mogelijk tickets aan de kassa in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen, maar hiervoor wordt een kleine toeslag gerekend. U vindt de kasteel- en landgoedwinkel in de ommuurde Leidse tuin (tegenover het parkeerterrein).

  Tarieven reguliere rondleidingen *

  Ticketprijs webshop

  Kind 0 t/m 4 jaar**                        € gratis  
  Kind 5 t/m 18 jaar                          € 6,50   (aan de kassa: € 7,00)
  Volwassenen                                  € 13,50 (aan de kassa: € 14,00)
  MK / ICOM / Ver. Rembrandt        € gratis 
  Uitstapje naar keuze                       € gratis 

  * Tijdens evenementen gelden er aangepaste tarieven. Kijk voor de geldende tarieven op de betreffende pagina van het evenement.

  ** De reguliere rondleidingen zijn niet geschikt voor kinderen tot zes jaar. Wilt u toch met uw kind het kasteel bezoeken? Kom dan naar onze evenementen zoals de Dag van het Kasteel, Halloween of het Open Monumentenweekend.

  Museumkaart
  Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot de reguliere rondleidingen. Bij evenementen met aangepaste tarieven en tijdens groepsrondleidingen kunt u hier dus geen gebruik van maken.
  N.B.: bezoekers die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze – om welke reden dan ook – niet ter plekke kunnen tonen, hebben geen recht op gratis toegang. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd. Het is ook niet mogelijk om achteraf te restitueren.

  Tassen
  Paraplu’s, tassen groter dan A4 en rugzakken mogen niet mee het kasteel in. U wordt vriendelijk verzocht deze thuis te laten of op te bergen in onze gratis lockers in de kasteel- en landgoedwinkel. Bezoekers die zich hier niet aan houden moeten wij helaas de toegang tot het kasteel weigeren.

  Disclaimer
  Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen. Bij transactie en bezoek zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Aansprakelijkheid
  Duivenvoorde is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw eigendommen tijdens uw bezoek aan het kasteel.

   

  Toegankelijkheid mindervaliden

  Kasteel Duivenvoorde is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen die zeer slecht ter been zijn. Het kasteel is beperkt toegankelijk voor mindervaliden. Lees hier meer. 

   

  Video

  Neem alvast een kijkje in het historische kasteel!

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl