Bestel hier uw Museumkaart

 • 65 miljoen museumschatten
  Waar kunt u zich nog verwonderen? Wat verbaast of ontroert u nog? Waar kunt u zich inspireren? Dat kan in onze musea! Musea verbinden ons. Met het verleden, met het nu, met het grote verhaal over wie we werkelijk zijn. Hun prachtige collecties vertellen ons verhalen die we niet mogen vergeten. Laat u verrassen en inspireren door 65 miljoen museumschatten in het hele land.

  Onbeperkt ontdekken
  De Museumkaart maakt museumbezoek betaalbaar en aantrekkelijk dankzij vele extra’s. De museumkaart geeft u gratis en onbeperkt toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Ook Kasteel Duivenvoorde kunt u met een Museumkaart gratis bezoeken.

  U kunt de Museumkaart gebruiken bij alle musea die geregistreerd zijn als officieel museum bij de Museumvereniging. Dit zijn er meer dan 400. Voor een actueel overzicht van al deze musea kijkt u op de website van de Museumvereniging.

  Uw voordelen met de Museumkaart:
  1.        U heeft een jaar lang toegang tot 400 musea in Nederland
  2.        U krijgt een actueel overzicht online van tentoonstellingen die u niet mag missen
  3.        U ontvangt desgewenst maandelijks museumtips, exclusief voor u als kaarthouder
  4.        U beschikt altijd over uw persoons- en bezoekgegevens in MijnMuseumkaart

  Bestellen

  Voor € 59,90 heeft u een jaar lang een persoonlijke Museumkaart met toegang tot meer dan 400 Nederlandse musea. Jongeren tot en met 18 jaar betalen maar € 32,45. U koopt de kaart snel en eenvoudig online: Museumkaart bestellen.

  Klik voor bestellen 

   

  Deel deze pagina