Groepsrondleidingen

Rondleidingen door het kasteel
 • Groepsrondleidingen

  Wilt u zich met een (grote) groep rond laten leiden door het eeuwenoude kasteel? Dat is uiteraard ook mogelijk. U wordt dan met uw groep (max. 20 personen) apart rondgeleid door een deskundige gids van Duivenvoorde. 

  Deze groepsrondleidingen zijn dagelijks mogelijk om 10.30 uur (incl. koffie/thee met iets lekkers) en om 14.45 uur (excl. koffie/thee). U dient hiervoor te reserveren via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of of 071- 5623783.

  Tarieven
  Groepsrondleiding 10.30 uur incl. koffie/thee met iets lekkers: €13,50 (minimaal 10 personen), of €10,- excl. koffie/thee. Groepsrondleiding 14.45 uur excl. koffie/thee: €10,00 (minimaal 10 personen). Bij meer dan 20 personen wordt de groep gesplitst.

  Voor dit arrangement kunt u geen gebruik maken van een Museumkaart.

  Seasons op Duivenvoorde
  In 2017 is de tentoonstelling Seasons op Duivenvoorde te zien op het kasteel. De seizoenen in al hun veelkleurigheid zijn een bron van plezier en verwondering. De ontluikende natuur in de lente, de eindeloosheid van zomeravonden, de kleurenpracht van de herfst en de ouderwetse en lichamelijke sensatie van de winter. Duivenvoorde biedt het allemaal. Buiten in het Engelse landschapspark met de tastbare beleving van de seizoenen (kijken, ruiken, voelen en proeven), maar ook binnen in huis: bloem- en diermotieven op wandbekleding, keramiek, boek en prent, zomerse doorkijkjes op familieportretten of de seizoenen als zelfstandig thema van kunstvoorwerpen.

  Themarondleidingen

  Op verzoek is het mogelijk speciale themarondleidingen te boeken over de porseleincollectie en de historische adelsbibliotheek van Duivenvoorde. U wordt ontvangen met koffie/thee met iets lekkers en wordt vervolgens door een deskundige gids rondgeleid door het kasteel. 

  Tarieven
  De arrangementen kosten € 15,- per persoon, inclusief koffie/thee en een petitfour. De themarondleidingen zijn op aanvraag (via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071 56 23 783).

  Deel deze pagina
Contact

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071 56 23 783
E: activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl