Dagelijkse rondleidingen

 • Op verschillende dagen en tijdstippen tijdens het museumseizoen kunt u een rondleiding door ons kasteel volgen. Onze deskundige gidsen laten u tijdens de rondleiding kennismaken met de bijzondere en eeuwenoude historie van het kasteel en haar bewoners.

  Stap terug in de tijd
  Duivenvoorde is een uniek en tot in 2019 bewoond kasteel en landgoed waarvan de wortels teruggaan tot in de 13de eeuw. In het kasteel zijn veertien historische interieurs uit de 17de – 19de eeuw voor het publiek opengesteld. Omdat Duivenvoorde in de loop der eeuwen nooit is verkocht, maar altijd (met inboedel) is vererfd, is de bijzondere bewonersgeschiedenis nog tastbaar in het kasteel. Stap terug in de tijd en ervaar het zelf!

  Praktische informatie
  Tijdens het museumseizoen* op Duivenvoorde kunt u op verschillende dagen en tijdstippen een rondleiding door het kasteel volgen. De rondleidingen duren ca. 75 minuten en zijn geschikt voor jong en oud. Speciaal voor families bieden wij in de mei- en zomervakantie ook familierondleidingen aan. Vrij rondlopen door het kasteel, zonder deel te nemen aan een rondleiding, is helaas niet mogelijk. 

  *De rondleidingen vinden plaats tijdens het museumseizoen: 9 april t/m 27 oktober 2020.

  Tickets

  Tickets koopt u eenvoudig vooraf in onze webshop. Dat kan tot uiterlijk 13:00 uur op de dag zelf. Het is ook mogelijk tickets ter plekke in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen, maar hier zijn slechts enkele tickets per rondleiding beschikbaar en u loopt dan het risico dat de gewenste rondleiding al vol zit.

  Meer over de openingstijden en tarieven leest u hier

  Deel deze pagina