Dagelijkse rondleidingen

 • In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus zijn de kasteelrondleidingen tot nader order niet mogelijk. Het park blijft wel open.

  Iedere donderdag t/m zondag om 12.00 en 14.00 uur kunt u, tijdens ons museumseizoen, een rondleiding door het kasteel volgen. Ons seizoen loopt tot 25 oktober 2020. Tijdens een rondleiding laten onze deskundige gidsen u kennismaken met de bijzondere en eeuwenoude historie van het kasteel en haar bewoners.

  Stap terug in de tijd
  Duivenvoorde is een uniek en tot in 2019 bewoond kasteel en landgoed waarvan de wortels teruggaan tot in de 13de eeuw. In het kasteel zijn veertien historische interieurs uit de 17de – 19de eeuw voor het publiek opengesteld. Omdat Duivenvoorde in de loop der eeuwen nooit is verkocht, maar altijd (met inboedel) is vererfd, is de bijzondere bewonersgeschiedenis nog tastbaar in het kasteel. Stap terug in de tijd en ervaar het zelf!

  Praktische informatie
  Zodra het weer mogelijk is kunt u iedere donderdag t/m zondag om 12.00 en 14.00 uur een rondleiding door het kasteel volgen. De rondleidingen duren ca. 75 minuten en zijn geschikt voor jong en oud (vanaf 6 jaar). Wilt u toch met uw kind jonger dan 6 jaar het kasteel bezoeken? Kom dan naar onze evenementen zoals de Dag van het Kasteel, Halloween of het Open Monumentenweekend.
  Vrij rondlopen door het kasteel, zonder deel te nemen aan een rondleiding, is met uitzondering van enkele evenementendagen niet mogelijk. 

  Bezoekersinformatie
  Kijk hier voor alles over tickets, tarieven en openingstijden.

  Tickets

  Via de webshop
  Om zeker te zijn van uw deelname aan de rondleiding koopt u uw tickets eenvoudig vooraf in onze webshop. Dit kan tot uiterlijk 11:00 uur op de dag zelf. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het kasteel. Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post.

  Aan de kassa
  Het is ook nog mogelijk tickets ter plekke in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen, maar hiervoor wordt een kleine toeslag gerekend. In de kasteel- en landgoedwinkel zijn slechts 
  enkele tickets per rondleiding beschikbaar waardoor u het risico loopt dat de gewenste rondleiding al vol zit. 

  Deel deze pagina