Dagelijkse rondleidingen

 • De reguliere kasteelrondleidingen zijn dit seizoen helaas uitverkocht. Wilt u Duivenvoorde toch bezoeken? Misschien is de historische parkrondleiding iets voor u! Het wandelpark is daarnaast het hele jaar geopend. 

  Iedere donderdag t/m zondag tussen 11:00 en 14:00 uur kunt u, tijdens ons museumseizoen, een rondleiding door het kasteel volgen. Ons seizoen loopt tot 25 oktober 2020. Tijdens een rondleiding laten onze deskundige gidsen u kennismaken met de bijzondere en eeuwenoude historie van het kasteel en haar bewoners.

  Stap terug in de tijd
  Duivenvoorde is een uniek en tot in 2019 bewoond kasteel en landgoed waarvan de wortels teruggaan tot in de 13de eeuw. In het kasteel zijn veertien historische interieurs uit de 17de – 19de eeuw voor het publiek opengesteld. Omdat Duivenvoorde in de loop der eeuwen nooit is verkocht, maar altijd (met inboedel) is vererfd, is de bijzondere bewonersgeschiedenis nog tastbaar in het kasteel. Stap terug in de tijd en ervaar het zelf!

  Praktische informatie
  Iedere donderdag t/m zondag kunt u tussen 11.00 en 14.00 uur ieder half uur een rondleiding door het kasteel volgen. De rondleidingen duren ca. een uur en zijn geschikt voor jong en oud (vanaf 6 jaar). Wilt u toch met uw kind jonger dan 6 jaar het kasteel bezoeken? Kom dan naar onze evenementen zoals de Dag van het Kasteel, Halloween of het Open Monumentenweekend. 

  Vrij rondlopen door het kasteel, zonder deel te nemen aan een rondleiding, is met uitzondering van enkele evenementendagen niet mogelijk. 

  Bezoekersinformatie
  Kijk hier voor alles over tickets, tarieven en openingstijden.

  Tickets

  Via de webshop
  Het is verplicht voorafgaand aan de rondleiding uw tickets aan te schaffen
   in onze webshop. Dit kan tot uiterlijk een dag van tevoren. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het kasteel. Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post.

  Aan de kassa
  Het is niet mogelijk tickets ter plekke in de kasteel- en landgoedwinkel te kopen.
   

  Deel deze pagina