Adres en bereikbaarheid

 • Kasteel Duivenvoorde ligt aan de provinciale weg, de N447 (Veurseweg), tussen Voorschoten en Leidschendam in Zuid-Holland en is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

  Met de auto

  Rijd de oprijlaan op en parkeer na ca. 500 meter uw auto op het daarvoor bestemde parkeerterrein. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het kasteel. Automobilisten met een passagier die slecht ter been is mogen doorrijden tot het kasteel en hun passagier daar afzetten, maar dienen hun auto wel te parkeren op het parkeerterrein. Parkeren voor het kasteel is niet toegestaan.

  Navigatieadres
  Voor uw (auto)navigatiesysteem kunt u het beste Laan van Duivenvoorde 1 (i.p.v. 4) invoeren. U wordt dan direct naar de juiste ingang van Duivenvoorde geleid, aan de Veurseweg herkenbaar aan de stenen poort met ijzeren hek. Wanneer u geen of een onjuist huisnummer invoert kunnen sommige systemen u mogelijk via de Horstlaan leiden; dit geeft echter geen toegang tot park en kasteel Duivenvoorde.  

  Parkeren
  Het kasteel beschikt over eigen (gratis) parkeergelegenheid met ruim 100 plaatsen.

  Route
  Vind hieronder eenvoudig uw route met Google Maps.

   

  Met het openbaar vervoer

  Kasteel Duivenvoorde is bereikbaar met de buslijnen 45 (Den Haag CS – Leiden CS) en 46 (Den Haag CS – Voorschoten Centrum) van Veolia. De haltes (Kniplaan, Voorschoten) bevinden zich direct bij oprijlaan van Kasteel Duivenvoorde.

  Voor meer informatie kijkt u op www.9292ov.nl.

   

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl