Adres en bereikbaarheid

 • Kasteel Duivenvoorde ligt aan de provinciale weg, de N447 (Veurseweg), tussen Voorschoten en Leidschendam in Zuid-Holland en is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

  Auto
  Rijd de oprijlaan op en parkeer na ca. 500 meter uw auto op het daarvoor bestemde parkeerterrein. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het kasteel. Automobilisten met een passagier die slecht ter been is mogen doorrijden tot het kasteel en hun passagier daar afzetten, maar dienen hun auto wel te parkeren op het parkeerterrein. Parkeren voor het kasteel is niet toegestaan.

  Let op! Sommige (auto)navigatiesystemen zullen u via de Horstlaan leiden; dit is echter niet de juiste route naar de ingang. De ingang van park en kasteel Duivenvoorde bevindt zich aan de Veurseweg en is herkenbaar aan de stenen poort met ijzeren hek. Alleen via deze ingang bereikt u het kasteel.

  Parkeren
  Het kasteel beschikt over eigen (gratis) parkeergelegenheid met ruim 100 plaatsen.

  Openbaar vervoer
  Kasteel Duivenvoorde is bereikbaar met de buslijnen 45 (Den Haag CS – Leiden CS) en 46 (Den Haag CS – Voorschoten Centrum) van Veolia. De haltes (Kniplaan, Voorschoten) bevinden zich direct bij oprijlaan van Kasteel Duivenvoorde.

  Voor meer informatie kijkt u op www.9292ov.nl.


   

   

  Deel deze pagina
Adres

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071-561 37 52
E: informatie@kasteelduivenvoorde.nl