Kasteel- en landgoedwinkel

 • De kasteel- en landgoedwinkel in de Groene Salon van het kasteel heeft een breed assortiment met museumartikelen en producten van ons landgoed. Zoals bijvoorbeeld honing van het landgoed, boeken of kaartensets met de prachtige foto’s van fotografe Sacha de Boer.

  Uit eigen tuin
  In de winkel worden diverse producten van het landgoed verkocht. Naast de honing van onze eigen bijen vindt u er ook kruidenolie en –azijn (met kruiden uit eigen tuin), vogelhuisjes en snijplanken gemaakt van hout van het landgoed. En zaden en bollen van bloemen en planten die u tijdens een wandeling door het park misschien al bent tegengekomen.

  Voor de kleine bezoekers
  Speciaal voor de kleinsten onder ons hebben we handgemaakte ridderpakken en -prinsessenjurken (met Duivenvoordewapen en -label), maar ook kleine souvenirs zoals een mooie gekleurde verenpen. En met de verschillende zoekkaarten, bijvoorbeeld de kriebelbeestjeskaart met bijpassend loeppotje, kunnen de kleine avonturiers direct aan de slag in het park! 

  Informatiepunt en ticketshop
  De kasteel- en landgoedwinkel dient tevens als informatiepunt voor activiteiten in en om het kasteel. Alle tickets zijn alléén online via de webshop te bestellen.

  Let op: in de Kasteel- en landgoedwinkel kunt alleen met pin (ook contactloos) en creditcard (Visa en Mastercard) betalen. 

  Adres

  Laan van Duivenvoorde 4
  2252 AK Voorschoten

   

  Deel deze pagina
Openingstijden
Vanaf Tweede Pinksterdag, 1 juni, opent de Kasteel- en landgoedwinkel als pop-up store in de Groene Salon van het kasteel.

- Donderdag, vrijdag en zondag 11:30 - 15:30 uur 

Let op: u kunt hier alleen met pin (ook contactloos) en creditcard (Visa en Mastercard) betalen.