Dinsdag 29 augustus: Zomerlezing Franje & Oranje

Duivenvoorde nodigt u uit om deel te nemen aan een buitengewoon boeiende zomerlezing op 29 augustus. Deze lezing mag u absoluut niet missen! U wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee voorafgaand aan de lezing. Na afloop krijgt u bovendien de gelegenheid om de tentoonstelling “Franje & Oranje” te bezoeken, waar u verder kunt dwalen door het fascinerende verhaal van de relatie tussen Duivenvoorde en het Huis van Oranje.

Tijdens de lezing “Functie & Franje; Duivenvoorde en Oranje” op 29 augustus om 10.30 uur, zal conservator Simone Nieuwenbroek u onderdompelen in de eeuwenoude band tussen de bewoners van Duivenvoorde en het Huis van Oranje-Nassau. U zult versteld staan van de nauwe verbondenheid tussen de bewoners van Duivenvoorde en de Oranjedynastie, die al vier eeuwen en veertien generaties standhoudt. Simone Nieuwenbroek zal u betoveren met boeiende en intrigerende verhalen over de families op Duivenvoorde.

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat deze lezing mogelijk wordt gemaakt door de genereuze steun van ARS Donandi. ARS Donandi zet zich in voor het bevorderen van kunst en cultuur en speelt een essentiële rol bij het ondersteunen van evenementen zoals deze. Dankzij hun financiële bijdrage kunnen bezoekers van Duivenvoorde tegen een gereduceerd tarief genieten van deze verrijkende educatieve ervaring.

De prijs voor deze lezing bedraagt €10,-, inclusief koffie/thee en toegang tot de tentoonstelling.

Winkelwagen
Scroll naar boven