Tickets

 • Bezoek aan Duivenvoorde
  Bezoek het huis met de gloednieuwe audiotour. Tickets dienen voorafgaand aan uw bezoek te worden gekocht in onze webshop. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het park.

  Activiteiten
  Wilt u verzekerd zijn van kaarten voor activiteiten op Duivenvoorde? Bestel uw tickets dan eenvoudig in de webshop.

  Wandeltickets
  Wandeltickets gaan niet via de webshop; deze koopt u bij de ticketautomaat naast de ingang van de Leidse Tuin. Eenmaal gekochte tickets kunnen niet worden geruild of teruggenomen. 

  Exclusieve arrangementen en groepsrondleidingen binnen en/of buiten zijn op aanvraag. Voor huwelijken, bruidsreportages, diners en recepties is het kasteel het hele jaar beschikbaar.

  Nieuwbrief
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws rondom onze opening. 

  • TICKETS DUIVENVOORDE
   zondag 26 september 2021
   Bezoek het huis met de gloednieuwe audiotour. De geschiedenis van 800 jaar familiehuis wordt op een heel bijzondere manier verteld door leden van de verschillende families die in de loop der eeuwen op...
  • Historische tuinrondleiding
   vrijdag 1 oktober 2021
   Landgoed Duivenvoorde kent vele ‘verborgen verhalen’, die kleur geven aan de bijna achthonderd jaar bewonersgeschiedenis en adellijke wooncultuur die de buitenplaats rijk is. Van oudsher gebruikten de...
  Deel deze pagina