Kinderpartijtjes

 • Let op: in 2019 en 2020 zijn er geen mogelijkheden voor kinderpartijtjes

  Een kinderfeestje vieren op Kasteel Duivenvoorde is één groot avontuur. Het begint al als de jarige samen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes de lange oprijlaan opwandelt en het eeuwenoude kasteel plots tussen de bomen op ziet doemen...

  De kinderen worden ontvangen in het Voorhuis van het kasteel. In de historische Eetkamer van het kasteel, die in koninklijke sferen gedekt is, krijgen ze lekkere kasteeltaart met limonade. En dan kan het avontuur beginnen! De kinderen mogen op avontuur in het eeuwenoude kasteel, bezoeken bijzondere ruimtes, luisteren naar spannende verhalen en beklimmen de trappen naar de kasteelzolder. Alle kinderen krijgen een klein verrassingszakje mee naar huis en de jarige krijgt nog een kroontje.

  Van ridder tot barones
  Onder leiding van een speciale kindergids gaan de kinderen op een spannende ontdekkingstocht door het kasteel. Het thema is ‘van ridder tot barones’. De kinderen leren bewoners van het kasteel kennen, komen erachter hoe je ridder of barones wordt en ontdekken hoe het was om te leven ​op Duivenvoorde. Tijdens de rondleiding gebruiken de kinderen bijna al hun zintuigen: je ogen en oren natuurlijk, maar ook je handen en zelfs je neus! 

  Deel deze pagina