Kinderpartijtjes

 • Een kinderfeestje vieren op Kasteel Duivenvoorde is één groot avontuur. Het begint al als de jarige samen met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes de lange oprijlaan opwandelt en het eeuwenoude kasteel plots tussen de bomen op ziet doemen...

  De kinderen worden ontvangen in het Voorhuis van het kasteel. In de historische Eetkamer van het kasteel, die in koninklijke sferen gedekt is, krijgen ze lekkere kasteeltaart met limonade. En dan kan het avontuur beginnen! De kinderen mogen op avontuur in het eeuwenoude kasteel, bezoeken bijzondere ruimtes, luisteren naar spannende verhalen en beklimmen de trappen naar de kasteelzolder. Alle kinderen krijgen een klein verrassingszakje mee naar huis en de jarige krijgt nog een kroontje.

  Van ridder tot barones
  Onder leiding van een speciale kindergids gaan de kinderen op een spannende ontdekkingstocht door het kasteel. Het thema is ‘van ridder tot barones’. De kinderen leren bewoners van het kasteel kennen, komen erachter hoe je ridder of barones wordt en ontdekken hoe het was om te leven ​op Duivenvoorde. Tijdens de rondleiding gebruiken de kinderen bijna al hun zintuigen: je ogen en oren natuurlijk, maar ook je handen en zelfs je neus! 

  Praktische informatie
  Voor wie:            kinderen van 5 – 8 jaar
  Hoeveel:             minimaal 8 en maximaal 10 kinderen
  Wanneer:            woensdag om 13:45 uur of zaterdag om 10:30 uur, op aanvraag*
  Duur:                  ca. 1,5 uur
  Kosten:               €15,- per kind, begeleiders gratis (max. 2)

  Let op: voor 2018 zijn wij al helemaal volgeboekt; er kunnen geen kinderpartijtjes meer gereserveerd worden. De eerstvolgende mogelijkheid voor een kinderpartijtje is vanaf de start van het nieuwe seizoen (voorjaar 2019).

  Reserveren
  Voor meer informatie of reserveren kunt u contact met ons opnemen via activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl of 071-5623783.

  Deel deze pagina
Contact

Kasteel Duivenvoorde
Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK VOORSCHOTEN

T: 071 - 56 23 783
E: activiteiten@kasteelduivenvoorde.nl