Kasteelconcerten in de tuin van Landgoed Duivenvoorde

 • Deze zomer zal er iets bijzonders plaatsvinden op het landgoed. Op 1 augustus botsten social media met de 18e-eeuwse muziek van G.F. Händel in de multimedia-opera Händel goes Tinder. Het concert is geschikt voor jong én oud. Reserveer uw tickets en beleef de muziek in de kasteeltuin van Duivenvoorde.  

   

  Zondag 1 augustus - Multimedia-opera Händel goes Tinder
  Social media botsten met de 18e-eeuwse muziek van G.F. Händel. De jonge Sopraan Channa Malkin en violiste Anastasia Kozlova vertellen: “Wanneer single twintiger Dorinda wordt gedumpt, gaat ze online op zoek naar de liefde van haar leven, vindt ze een man die een aria waard is of wordt het een eindeloze parade van losers en naar links swipen?”

  Kaarten: € 20.-

  Aanvang opera 14.30 uur.

  Praktische informatie
  Zowel voor als na het concert is er catering aanwezig en kunt u iets drinken en eten aan de bar in de tuin. Tickets koopt u vooraf in onze webshop. Let op: het is niet mogelijk voor dit evenement uw Museumkaart of andere kortingsvoucher te gebruiken.

  Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op Duivenvoorde. Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Bezoekers zullen op ruim 1,5 meter afstand van elkaar zitten op stoelen in het gras of in een tent zodat wij een veilige omgeving voor de bezoekers, medewerkers en musici kunnen bieden.  

  Tickets

  Via de webshop
  Het is verplicht uw tickets aan te schaffen in onze webshop. Na betaling (iDEAL) worden de tickets (in pdf) naar uw e-mail gestuurd. U kunt deze tickets printen of op uw smartphone tonen aan de entree van het park. Mocht u ondanks een succesvolle betaling geen tickets hebben ontvangen kijk dan even in uw spamfolder of ongewenste post.

  Let op: het is niet mogelijk voor dit evenement uw Museumkaart of andere kortingsvoucher te gebruiken.

  Bezoek kasteel
  Als u het kasteel wilt bezoeken, dient u hiervoor óók een ticket aan te schaffen. Dit kan in onze webshop.

  Deel deze pagina