Kasteelrondleidingen

 • Kasteel Duivenvoorde is weer geopend voor publiek! Iedere donderdag tot en met zondag kunt u tussen 11.00 en 14.00 uur op ieder half uur een exclusieve rondleiding boeken. Per rondleiding zullen maximaal 4 personen kunnen deelnemen.

  Duivenvoorde zal geheel volgens de regels en richtlijnen van het RIVM toegankelijk zijn. Van te voren bestelde toegangskaarten via online reservering in onze webshop zijn verplicht. Vrije rondgang is niet mogelijk.

   

  Reserveren
  Om drukte te voorkomen is het alleen mogelijk het kasteel te bezoeken wanneer u vooraf tickets heeft geboekt via de webshop. Dat geldt ook voor mensen die in het bezit zijn van een museumkaart, BGL VIP-kaart of vriendenvoucher. Na betaling ontvangt u uw tickets per mail.

  Let op: reserveert u met een museumkaart of andere kortingsvoucher, en bent u verhinderd? Meld u zich dan af via info@kasteelduivenvoorde.nl, zodat het tijdslot weer beschikbaar wordt voor anderen.

  Het kasteel is met rondleiding te bezoeken op donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 14.00 uur.  

  Heeft u liever een rondleiding op een ander moment? Iedere dinsdag tot en met zondag is het mogelijk om op aanvraag een rondleiding te volgen. Neem voor de mogelijkheden contact op via sales@kasteelduivenvoorde.nl. 

  Maatregelen (wilt u zo vriendelijk zijn om deze voor uw bezoek te lezen)
  Duivenvoorde treft de volgende maatregelen om te zorgen dat uw bezoek veilig én prettig verloopt:
  - Om de drukte te spreiden moet iedereen vooraf via de website een kaartje met datum en vaste starttijd reserveren.
     Dit geldt ook voor museumkaarthouders, BGL VIP-kaart, Vriendenpas, kortingsbon of voucher
  - In het kasteel zal de anderhalve meter afstand worden gewaarborgd.
  - In het kasteel is een eenrichtingsroute uitgezet en een gescheiden in- en uitgang.
  - Bij binnenkomst wordt iedereen gevraagd zijn/haar handen te reinigen met desinfecterende handgel.
  - Op diverse plekken worden extra hygiëne maatregelen getroffen; trapleuningen, toiletten en deurklinken worden vaker schoongemaakt.
  - Tassen mogen niet mee naar binnen en kunnen helaas ook niet worden afgegeven dus kom alleen met een kleine handtas naar het kasteel.

  Tickets

  Uw tickets voor de rondleiding (€13,50 voor volwassenen en €6,50 voor kinderen) koopt u vooraf in onze webshop.

  Deel deze pagina
Andere activiteiten
 • Vleermuizen spotten - najaar
  24-9-2020

  Ontdek op donderdagavond 24 september meer over het leven van vleermuizen op Landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Samen met een expert gaat...

 • Parkwandeling Herfst
  10-10-2020

  Welke paddenstoelen en mossen kun je spotten op het landgoed? Op welke plekjes moet je zoeken? Welke dieren zie je deze periode allemaal? Hoe...

 • Kerstbomenverkoop
  5-12-2020

  Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Zelf gekweekt, dus kakelvers. De verkoop...

 • Parkwandeling Winter
  19-12-2020

  Het is winter op het landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Samen met de gids gaat u kijken naar (kerst)bomen en ander wintergroen zoals hulst,...

Tags