Kasteelrondleidingen

 • De reguliere kasteelrondleidingen zijn dit seizoen helaas uitverkocht. Wilt u Duivenvoorde toch bezoeken? Misschien is de historische parkrondleiding iets voor u! Het wandelpark is daarnaast het hele jaar geopend. 

  Kasteel Duivenvoorde is weer geopend voor publiek! Iedere donderdag tot en met zondag kunt u tussen 11.00 en 14.00 uur op ieder half uur een exclusieve rondleiding boeken. Per rondleiding zullen maximaal 4 personen kunnen deelnemen.

  Duivenvoorde zal geheel volgens de regels en richtlijnen van het RIVM toegankelijk zijn. Van te voren bestelde toegangskaarten via online reservering in onze webshop zijn verplicht. Vrije rondgang is niet mogelijk.

  Reserveren
  Om drukte te voorkomen is het alleen mogelijk het kasteel te bezoeken wanneer u vooraf tickets heeft geboekt via de webshop. Dat geldt ook voor mensen die in het bezit zijn van een museumkaart, BGL VIP-kaart of vriendenvoucher. Na betaling ontvangt u uw tickets per mail.

  Let op: reserveert u met een museumkaart of andere kortingsvoucher, en bent u verhinderd? Meld u zich dan af via info@kasteelduivenvoorde.nl, zodat het tijdslot weer beschikbaar wordt voor anderen.

  Het kasteel is met rondleiding te bezoeken op donderdag tot en met zondag tussen 11.00 en 14.00 uur.  

  Heeft u liever een rondleiding op een ander moment? Iedere dinsdag tot en met zondag is het mogelijk om op aanvraag een rondleiding te volgen. Neem voor de mogelijkheden contact op via sales@kasteelduivenvoorde.nl. 

  Maatregelen (wilt u zo vriendelijk zijn om deze voor uw bezoek te lezen)
  Duivenvoorde treft de volgende maatregelen om te zorgen dat uw bezoek veilig én prettig verloopt:
  - Om de drukte te spreiden moet iedereen vooraf via de website een kaartje met datum en vaste starttijd reserveren.
     Dit geldt ook voor museumkaarthouders, BGL VIP-kaart, Vriendenpas, kortingsbon of voucher
  - In het kasteel zal de anderhalve meter afstand worden gewaarborgd.
  - In het kasteel is een eenrichtingsroute uitgezet en een gescheiden in- en uitgang.
  - Bij binnenkomst wordt iedereen gevraagd zijn/haar handen te reinigen met desinfecterende handgel.
  - Op diverse plekken worden extra hygiëne maatregelen getroffen; trapleuningen, toiletten en deurklinken worden vaker schoongemaakt.
  - Tassen mogen niet mee naar binnen en kunnen helaas ook niet worden afgegeven dus kom alleen met een kleine handtas naar het kasteel.

  Tickets

  Uw tickets voor de rondleiding (€13,50 voor volwassenen en €6,50 voor kinderen t/m 17 jaar) koopt u vooraf in onze webshop.

  Is de rondleiding van uw gading volgeboekt? Reserveer uw ticket voor de historische parkrondleiding, of informeer naar de mogelijkheden voor een exclusieve rondleiding met uw eigen gezelschap via sales@kasteelduivenvoorde.nl 

  Het is niet mogelijk uw Museumkaart op één dag in te zetten voor zowel een reguliere kasteelrondleiding als een historische parkrondleiding. 

  Deel deze pagina
Andere activiteiten
 • Historische parkrondleidingen
  25-10-2020

  Landgoed Duivenvoorde kent vele ‘verborgen verhalen’, die kleur geven aan de bijna achthonderd jaar bewonersgeschiedenis en adellijke wooncultuur...

 • Halloween op Duivenvoorde
  30-10-2020

  Dit jaar is Halloween op Duivenvoorde griezelig anders. Kinderen tot 10 jaar kunnen komen bibberen en sidderen van griezelige verhalen in het...

 • Kerstbomenverkoop
  5-12-2020

  Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Zelf gekweekt, dus kakelvers. De verkoop...

 • Parkwandeling Winter
  19-12-2020

  Het is winter op het landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Samen met de gids gaat u kijken naar (kerst)bomen en ander wintergroen zoals hulst,...

Tags